https://backyardliving-no.jcdhotel.dk/websitedk/p/grilltilbehoer-reservedele/grilltilbehoer/traeger-butcher-paper-slagterpapir

Traeger Butcher Paper, slagterpapir

379,00 kr.

: BAC817

Med Traegers slagterpapir kan du hæve dit BBQ-mad til nye højder. Papiret er super velegnet til indpakning af kød, da det derved indkapsler kødets saft. Slagterpapirets særlige materiale er samtidig åndbart, så kødet ikke begynder at koge, mens du griller det.

Med Traegers slagterpapir er du godt på vej mod en lækker mørk ”grillbark”, saftigt kød og den gode smag af røg. Ved brug af sølvpapir kan kødet risikere at koge, mens slagterpapiret giver kødet lov til at ånde. Papiret er tilstrækkelig åndbart, så grillens røg kan trænge igennem og tilføre smag til kødet, mens kødets saft holdes inde. Derved kan kødets bark blive mørkt, sprødt og lækkert.

  • Bevarer saften i kødet, mens man får en lækker 'bark' på f.eks. brisket eller short ribs
  • Højkvalitets-slagterpapir
TUN nr./DB
2488103
Fakta
Farve
Orange
Sort
Materiale
  • check Papir
Må komme i opvaskemaskine
Bredde (cm)
46
Højde (cm)
-
Længde (cm)
2.290
Udvendig emballage (cm)
L45,7 x B5 x H5
Vægt (kg)
0,68
Bruttovægt (kg)
0,68

Cotedebuof Tofo Themeatclub

Ribeye på ben

02. February 2022

Ribeye er et fantastisk stykke kød, det er saftigt og lækkert. En udskåret Ribeye på ben kaldes Côte du Boeuf eller Ribeye Steak og betyder den ende af ribs'ene som sidder tættest på skulderen. Se her hvordan du udskærer og tilbereder den.

arrow_forward
International Traeger Que Sauce 001004

Tips til krydring af din steak

30. November 2022

Det er som sådan ikke kompliceret at krydre en steak, men skal du bruge rub eller marinade? Og hvornår skal du krydre din steak for at opnå den bedste smag? Her finder du en guide, der kan besvare dine spørgsmål.

arrow_forward
Meatstick The Meatstick Lifestyle 1

Kernetemperatur på kød

06. March 2022

Skal du lave oksemørbrad, brisket eller måske en saftig flæskesteg og vil du være sikker på kyllingen er gennemstegt, så er det vigtigt du ved hvilken kernetemperatur kødet skal have. Her finder du den rigtige kernetemperatur.

arrow_forward
arrow_upward